top of page
Etsi
  • Veksu

Luontovideot

Pakkaset pakottavat pysymään sisällä kameroiden kanssa, joten on aika muistella hieman millaisia videoita olen tehnyt kanavalleni. Aloin tekemään videoita vuonna 2012, jolloin myös ensimmäiset luontovideot saivat alkunsa. Olin tehnyt videoita jo 2000- luvun alusta lähtien, mutta vain omaksi ilokseni. Kalastusvideot tulivat mukaan vasta vuonna 2013.


Luonto on kuulunut osaksi kanavaani alusta asti, joten myös tänä vuonna haluan tuoda esille osan Suomen kaunista luontoa. Monesti kalalla ajatellaan vain niitä hienoja saaliita ja suuria kaloja. Monesti unohdamme, että kalastuksessa on paljon muutakin kuin vain saalis. Kavereiden kanssa oleminen ja luonnossa fiilistely kuuluvat ihan yhtä lailla tähän harrastukseen. Olen huomannut, että kanavallani vain kalastusvideot saavat usein paljon näyttökertoja, mutta suosittelen jokaiselle tutustumaan myös luontovideoihini. Niistä voi löytyä yllättävän paljonkin asioita, joihin et ole kiinnittänyt aikaisemmin huomiota luonnossa liikkuessasi!

Kerro postauksen alle kommenttina mikä on sinun paras muistosi luonnossa vuodelta 2019.


Kanavaltani löytyy soittolista, johon olen kerännyt kaikki luontovideoni. Pääset katsomaan niitä alla olevasta linkistä:



56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Uusi kamera

bottom of page